Zapraszamy do udziału w szkoleniach i warsztatach dla branży spożywczej

Zachęcamy do udziału w szkoleniach i warsztatach dla branży spożywczej, które odbędą się w Poznaniu w dniach 19-20 lutego (szkolenie GlobalGap) i 25-27 lutego (szkolenie Produkt Regionalny i Tradycyjny + Identyfikacja Wizualna) 2015 r.
Dodatkowo, zorganizowane zostaną 2 dni doradcze: 18 lutego i ok. 4 marca 2015 roku.
Projekt „Dobre praktyki w przetwórstwie spożywczym – GlobalGap+” jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, a udział w nim – obejmujący obecność na wszystkich zajęciach – bezpłatny. Konieczne jest wyrażenie woli i wypełnienie deklaracji (w załączeniu) i przesłanie jej na adres: monika.kucia@sialababamak.pl.
W szkoleniach mogą uczestniczyć przedsiębiorcy (właściciele firm i wspólnicy) i ich pracownicy (umowa o pracę) z sektora mikro-, małych i średnich przedsiębiorstw. Z jednej firmy mogą zapisać się maksymalnie 2 osoby.

Szczegółowe informacje znajdzicie Państwo na stronie: Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich

Dodaj komentarz